close

În ultima perioadă, se vorbește din ce în ce mai des despre cum să ieșim în evidență într-o manieră distinsă, în orice situație ne-am afla. Fie că vorbim despre rutina zilnică, despre serile târzii în compania prietenilor și acompaniate de un vin bun, fie că vorbim despre un eveniment important, e cert că o nouă piesă, sau mai bine zis reinventată, a cucerit podiumurile si inimile tuturor fashionistelor – body-ul.

Da, ați înțeles bine. Se poate purta body-ul în orice situație. Depinde doar de accesorizarea corecta, dar și de materialul din care este fabricat. Catifeaua sau bumbacul sunt, bineînțeles, printre favorite, body-ul fiind într-adevăr piesa care poate condimenta ținuta perfectă. Fie că alegem să-l purtăm sub un sacou sau un smocking, într-un context elegant, fie că îl suprapunem cu o fustă în croială dreaptă sau cloche, fie că alegem o pereche de jeansi sau de pantaloni eleganți, versatilitatea acestei piese vestimentare a făcut să fie adoptată din cei în ce mai des, peste tot.

Cine nu-și dorește să scape de cutele inestetice, de bluzele scurte, incomode, care ies întotdeauna din haine, creând o imagine inestetică? Ei bine, body-ul vine să ajute și acest aspect și conferă celei care îl poartă o oarecare comoditate în mișcări și un confort pe care altă piesă vestimentară n-ar putea să-l ofere. Este esențial, însă, să alegem mărimea potrivită (chiar și cu o măsură peste), în dorința de a evita punerea în evidență a eventualelor imperfecțiuni.

 

Dacă încă ești sceptică, înseamnă că n-ai tras cu ochiul pe shop.nichi.ro!

Ai văzut și ultima colecție Special Events 2016.17 – Royal Queen?

body-ul pentru femei catifea
body-ul pentru femei catifea
body-ul pentru femei catifea neagra
body-ul pentru femei cu decoletu in V
body-ul pentru femei catifea
body-ul pentru femei catifea negru
body-ul pentru femei catifea cu decolteu in V
body-ul pentru femei auriu
body-ul pentru femei auriu dantela neagra
body-ul pentru femei catifea

 

Vă aşteptăm şi în magazinele noastre din Iaşi, Suceava şi Constanţa pentru a alege din variatele modele de body-uri create în serie limitată pentru noua colecţie Special Events 2016.17 Royal Queen.

Tags : blog NICHI CRISTINA NICHITAbody catifeabody elegantbody femeibrand romanesc de hainecolecția Special Events 2016.17 Royal Queensacou catifeatinuta Revelion

Leave a Response

[alpine-phototile-for-instagram id=567 user="nichicristinanichita" src="user_recent" imgl="instagram" style="wall" row="8" size="M" num="8" highlight="1" align="center" max="100" nocredit="1"]