close

 

Ne bucurăm foarte mult pentru că am creat o comunitate atât de frumoasă, stilată și numeroasă pe pagina noastră oficială de facebook NICHI CRISTINA NICHITA. Peste 30.000 de oameni au ales să ne urmărească zilnic activitatea online și pentru asta VĂ MULȚUMIM!

Pentru a vă răsplăti fidelitatea am pregătit un super concurs cu un super cadou: un voucher de 400 lei pe care-l puteți folosi în magazinul nostru online www.shop.nichi.ro. După cum am promis, astăzi, de 8 martie, anunțăm cine este câstigătorul acestui frumos premiu.

 

Iată listele complete cu cei care au participat la concurs; în total au fost 730 de înscrieri eligibile:

 

Și câștigătorul, ales cu ajutorul site-ului Random.org este:

 

Câștigătoarea voucher-ului în valoare de 400 LEI este numărul 3 – Lungu Cristina.

 

Felicitări, draga noastră! Te vom contacta pe adresa de facebook cu care te-ai înscris în concurs pentru a-ți solicita datele necesare pentru a-ți trimite premiul.

 

Vă mulțumim foarte mult pentru participarea în număr atât de mare și stați cu ochii pe noi pentru că am pregătit multe surprize pentru voi!

 

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă dorim un 8 Martie cât mai frumos!

La mulți ani, femeie!

Tags : concurs NICHI CRISTINA NICHITA

Leave a Response

[alpine-phototile-for-instagram id=567 user="nichicristinanichita" src="user_recent" imgl="instagram" style="wall" row="8" size="M" num="8" highlight="1" align="center" max="100" nocredit="1"]