close

Suntem convinși că deja vă gândiți la sărbători! La fel cum, probabil că ați intrat deja puțin în panică și vă întrebați ce veți îmbrăca la petrecerile cu specific. Alegerile sunt variate și pot mulțumi în final toate gusturile. De aceea, este esențial să știm cum să abordăm look-ul perfect fiecărei situații.

Petrecerile de Crăciun organizate la serviciu – Office Christmas Party – sunt o provocare. Luând amploare în ultimii ani şi în România, reprezintă, poate, un mod diferit de team building, o oportunitate de a cunoaște și altfel oamenii cu care îți petreci zi de zi mare parte a timpului. Și totuși, cum ar trebui să ne îmbrăcăm la o astfel de petrecere? Există reguli?

Bineînțeles că există. Nu trebuie să exagerăm niciodată și să lăsăm detaliile să facă diferența. Indiferent de tematica aleasă, de locație sau de povestea creată în jurul ținutei pe care te hotărăști să o adopți, nu trebuie să uiți faptul că te afli într-un cadru relativ oficial și că sărbătoarea Crăciunului reprezintă un moment cu o sobrietate aparte, ce trebuie amintită oriunde și oricând.

 

Costumul deux-piece. Nu, nu cel clasic, din rutina zilnică, ci din catifea. Materialul „vedetă” al sezonului. Alege un top basic şi adaugă-i o vestă sau un sacou și o pereche de pantaloni croite într-un astfel de material. E imposibil să nu atragi toată admirația colegilor!

 

pro-1418 pro-1449 pro-1508 pro-1548

 

Nici rochiile din catifea n-ar trebui uitate. Cu o istorie bine definită în urmă, pot fi adoptate atât la petrecerile tematice, cu accesoriile potrivite. Dacă se întâmplă ca petrecerea să fie „back in 20’s”, adaugă un şirag de perle în păr sau un accesoriu din pene. Arată demenţial împreună cu o pereche de stiletto metalici, într-o tentă actuală!

 

pro-0903 pro-0867 pro-0814 pro-0853

 

Dacă nu îţi place să fii în centrul atenţiei şi totuşi îti doreşti ca ţinuta ta să fie impecabilă, mergi pe o rochie simplă, cu broderii nu foarte complexe sau pe un look all black, compus din helancă, pantaloni drepți sau fustă conică, alături de o vestă în tonuri aurii.

 

pro-0137 pro-0151 pro-0420 pro-0444 pro-0371 pro-0346

 

În contrast cu o personalitate introvertită, romantică, regăsim în jurul nostru și oameni dornici de schimbare, mereu încântați atunci când toate privirile sunt ațintite asupra lor. Un top în imprimeuri metalice sau transparente, fie o fusta cu detalii originale este mai mult decât perfect pentru o astfel de persoană! Este echilibrul dintre simplitate și extravaganță, favorit pentru circumstanțe ca aceasta. Așa că, ce mai aștepți?

 

pro-1264 pro-1340 pro-0953 pro-0930

 

   Dacă nu te-am convins încă, suntem siguri că întreaga colecție Special Events 2016.17 Royal Queen te va cuceri iremediabil!

It’s coming soon on http://shop.nichi.ro/!

 

   May your December be magical!

Tags : brand romanesccolecția Special Events 2016.17 Royal Queencostum deux-piece catifeafashionfusta neagrahelancamoda autenticaNICHI CRISTINA NICHITAOffice Christmas Partypetrecerea de Crăciun de la serviciurochie catifeaspecial projectsvesta aurie

Leave a Response