close

   Te-ai  gândit vreodată să alegi costumul bărbătesc în detrimentul fustelor sau rochiilor din garderobă? La birou, în oraș, sau poate chiar la un eveniment, gata să atragi toate privirile curioșilor?

   Una peste alta, un lucru este cert. Trăim într-o lume în care egalitatea între sexe nu mai este un vis sau o luptă, ci cu adevărat o realitate. Și dacă tot avem cum să profităm de acest aspect, moda chiar ar fi un motiv bun să o facem. Până la urmă, de ce nu ne-ar încânta costumul de inspirație masculină? E versatil, comod și se potrivește oricărui tip de siluetă. Asta dacă știm, bineînțeles, cum să îl integrăm atent în ținutele noastre.

   Este esențial să alegem un costum croit în proporție de cel puțin 80% din fibră naturală. Astfel nu vor apărea surprizele inestetice și vom reuși să-l purtăm un timp îndelungat, fie că vorbim despre sezonul cald, sau despre cel rece. Cămașa în ton monocrom sau cu print si pantofii de tip oxford n-au nici ei cum să lipsească. Sunt piese clasice, nemuritoare, ușor adaptabile și armonios conturate estetic.

    Dacă vrei totuși să îndrăznești mai mult, poti înlocui cămașa cu o bluză cu jabou sau chiar cu un tricou comod. Pantofii, cu tocuri sau chiar cu sneakersi sau basketi. Totul este posibil în contextul potrivit.

   Accesorizarea ținutei este un aspect la fel de important. Pălăriile retro, ceasurile, butonii, cravata, papionul, batistele sau gențile într-un design masiv n-au cum să lipsească. Înlocuiește astfel cerceii statement, clutch-ul, brățările și rochia din catifea cu butoni, un ceas masiv, cravată și un costum elegant. Este tot o dovadă de feminitate, însă cu certitudine alternativa originală conturează portretul unei femei puternice, misterioase și foarte sigură pe ea. Evită pălăria cu bor larg. Joacă-te cu proporțiile corpului, însă atât cât îți permite silueta. Lasă-ți fața cât mai liberă și prinde-ți eventual părul într-o coadă strânsă. Rujul în nuanțe închise va completa perfect look-ul. La fel și o pereche de ochelari cu rame late, fantezie.

     Îndrăznește sezonul acesta. Fă din costumul bărbătesc o ținută spectaculoasă și radiază purtând-o!

Articol: Ingrid Tirziu 

img_4615

img_4844

img_4788

img_4858

img_4877

img_4899

img_4689

img_4697
img_4701
img_4707

Comandă-ţi acum un costum de inspiraţie masculină: shop.nichi.ro!

Tags : blog NICHI CRISTINA NICHITAbrand romanesc de hainecolectia toamna/iarna 2016-2017costum femeicostum inspiratie masculinaNICHI CRISTINA NICHIANICHI On The Streetsstreet style Iasi

Leave a Response

[alpine-phototile-for-instagram id=567 user="nichicristinanichita" src="user_recent" imgl="instagram" style="wall" row="8" size="M" num="8" highlight="1" align="center" max="100" nocredit="1"]