close

 

Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, a ales pentru 2017 culoarea greenery (verde crud) ca fiind culoarea anului. Greenery simbolizează noi începuturi, primele zile de primăvară, când natura reînvie la viaţă. În secolul vitezei, în care omul contemporan este cufundat tot mai mult în muncă şi stres, această culoare are rolul de a-l îndeamna să ia o gură de aer proaspăt în natură şi să se încarce cu energie pozitivă.

În 2017, Greenery ne reamintește de mediile sociale și politice tulburate în care trăim. Culoarea ne satisface dorința de a reîntineri și de a ne revitaliza pentru că simbolizează reconectarea noastră cu natura.” declară Leatrice Eiseman, Executive Director la Pantone Colour Institute.

 

 

Marii retaileri din întreaga lume, precum şi designerii internaţionali ţin cont de această decizie a Institutului Pantone, astfel că în colecţiile următoare pentru anul 2017 vor folosi cu siguranţă Greenery  (verdele proaspăt) în creaţiile lor.

 

Şi noi ne-am îndrăgostit de culoarea anului 2017! Pregătiţi-vă să vedeţi o nouă colecţie NICHI CRISTINA NICHITA plină de culoare, cu piese vestimentare ce vă vor transforma în adevărate ambasadoare ale primăverii şi ale frumosului.

?

 

 

Tags : culoarea anului 2017Greenery culoarea anului 2017NICHI CRISTINA NICHIAtendinţe în modătendinţe în modă primăvară 2017verde crud

Leave a Response

[alpine-phototile-for-instagram id=567 user="nichicristinanichita" src="user_recent" imgl="instagram" style="wall" row="8" size="M" num="8" highlight="1" align="center" max="100" nocredit="1"]