close

 

Cel mai frumos eveniment al adolescenței se apropie. Da, despre banchet este vorba și știm cu toții cât este de important pentru domnișoare să își aleagă ținutele cele mai inspirate și cele mai admirate, bineînțeles. Dacă pentru tinerii cavaleri alegerea unui costum potrivit nu este o alegere foarte grea, pentru fete, rochia pentru banchet nu este un lucru pe care să îl cumperi așa ușor, fără să cauți în prealabil câteva săptămâni. Pentru că știm cât este de important pentru tine acest eveniment, am pregătit câteva sfaturi care să te ajute să alegi rochia de banchet mult visată.

 

Primul lucru pe care trebuie să îl iei în calcul este bugetul și anume cât ești dispusă să aloci pentru ținuta de banchet. Sfatul nostru este să îți iei totuși ”o marjă de eroare”, nu ai de unde să știi cum întâlnești ACEA rochie care îți face inima să bată cu putere și pe care ai vrea cu tot dinadinsul să o ai!

Odată ce ai stabilit acest detaliu extrem de important, poți începe căutările. Dar nu înainte să te interesezi dacă petrecerea de banchet nu are cumva o tematică anume în care trebuie să îți încadrezi ținuta!

 

Gândește-te la culorile care îți vin cel mai bine și la croielile care te avantajează, nu tot ce vezi în vitrine sau în revistele de modă se potrivește și conformației corpului tău. Dacă încă nu știi ce model de rochie te avantajează, nu este nici o problemă! Acum e momentul cel mai prielnic să afli dacă o rochie lungă îți flatează silueta sau una scurtă îți pune mai bine în evidență picioarele. Te așteptăm în Atelierul de Creație Cristina Nichita din Iași sau în magazinele noastre din Iași, Suceava, Constanța si București unde vei primi consilierea absolut necesară pentru a afla ce rochie ți se potrivește și cum să-ți pui corpul în evidență astfel încât să emani strălucire și încredere atunci când pășești pe ringul de dans.

 

Nu trebuie să îți scape din vedere faptul că ai nevoie de multă libertate de mișcare, indiferent de rochia de banchet pe care o vei alege. La acest eveniment îți iei rămas bun de la colegii și profesorii tăi, deci va trebui să profiți la maxim de fiecare moment petrecut în acea seară minunată alături de ei, fără să stai stresată din cauza ținutei.

Cel mai important aspect este să te simți bine în acea rochie. Dacă îți iubești rochia pe care o porți acest lucru se va vedea și pe chipul tău, vei emana fericire și vei fi cu adevărat stralucitoare.

 

Odată ce îți găsești rochia de banchet, trebuie să acorzi o importanță deosebită și accesoriilor. Și aici vorbim despre pantofi sau sandale, clutch și bineînțeles bijuterii. Dacă rochia este una simplă, fără prea multe accesorii pe ea precum volane, pietre sau detalii ce ies în evidență, atunci poți pune accentul pe o pereche de sandale aurii sau argintii, cu pietricele și un clutch la fe de extravagant. Însă dacă rochia este un statement prin definiție, atunci ai grijă ca accesoriile alese să fie simple și să nu încarce și mai mult ținuta, lasă rochia să fie centrul de atracție al ținutei.

 

Coafura si machiajul sunt cele care completează întregul look, deci trebuie să îți faci din timp programare la cei mai buni profesioniști din aceste domenii din orașul tău. Sfatul nostru este să mergi pe naturalețe și să lăși inocența vârstei să iasă în evidență. În plus, în ultimii ani hairstylistii și make-up-artiștii de renume la nivel mondial propun tot mai multe look-uri naturale, așadar vei fi și în tendințe.

 

Vă lăsăm în continuare cu câteva propuneri de rochii de banchet ce vă vor ajuta să vă creați amintirile cele mai frumoase și care vă vor pune în centrul atenției, cu siguranță.

PS. Dacă o rochie nu este totuși ceea ce vă doriți să purtați în noaptea de banchet, atunci cu siguranță modelele de salopete pe care vi le propunem sunt exact ceea ce căutați.

 

 

___________________________

Vă aşteptăm în magazinele NICHI CRISTINA NICHITA din Iaşi, Suceava, Constanţa și București pentru a vă alege rochiile ideale ce vă vor ajuta să arătați fabulos în cele mai frumoase momente ale vieții voastre.

De asemenea, puteți comanda rochia de banchet şi online pe shop.nichi.ro. Dacă aveți nevoie de consiliere telefonică nu ezitați să ne sunați la nr. de telefon 0770 698 397.

Vă așteptăm și în Atelierul  de Creație Cristina Nichita din Iași unde vă puteți crea rochia de banchet după modelul dorit.

Leave a Response

[alpine-phototile-for-instagram id=567 user="nichicristinanichita" src="user_recent" imgl="instagram" style="wall" row="8" size="M" num="8" highlight="1" align="center" max="100" nocredit="1"]