close

Nichi a inceput din dorinta de a crea produse care sa evidentieze stilul femeii actuale, de o eleganta suprema, aparent fireasca si simpla dar in acelasi timp sofisticata.

 

M-am intrebat de multe ori de unde au aparut etichetele pe care unii oameni le pun celorlalti ca sunt la MODA sau nu, cred ca din dorinta de a se raporta la ceilalti pe care ii considera mai putin puternici.

 
Stilul personal este cel care face moda, este cel ce ne reprezinta, este cartea noasta de vizita, constiente sau nu de acest aspect, toate putem fi la moda daca ne punem in evidenta frumusetea prin tinute bine alese.
blog
 
Am ajuns sa  fim stapanite de dorinta puternica de a ne raporta mereu la frumusetea fizica dar nu tot timpul acest lucru este cel mai important deoarece adevarata frumusete izvoraste din suflet.
 
Suntem frumoase prin atitudinea noastra, prin stilul si comportamentul nostru iar tinuta este accesoriul care ne face sa radiem.
 

 

Leave a Response

[alpine-phototile-for-instagram id=567 user="nichicristinanichita" src="user_recent" imgl="instagram" style="wall" row="8" size="M" num="8" highlight="1" align="center" max="100" nocredit="1"]