close
jacheta-corai-cu-accente-bordo-si-cordon-in-talie-nichi-cristina-nichita-8

 

Specialiştii au demonstrat de-a lungul timpului faptul că purtarea hainelor colorate poate contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru că psihicul nostru este influenţat de culorile care ne înconjoară.

Astăzi vă prezentăm unul dintre cele mai colorate produse din colecţia toamnă/iarnă 2016-2017 NICHI CRISTINA NICHITA – jacheta corai cu accente bordo şi cordon în talie care vă va însenina cu siguranţătinutele de zi cu zi.

 

Aceasta jachetă este o adevarată declaraţie de stil; nu aveţi cum să treceţi neobservate atunci când o îmbrăcaţi! Este una dintre piesele vestimentare care vă vor ajuta întotdeauna să faceţi o impresie bună; în plus, nici nu este greu de asortat sau de purtat! În aceste imagini modelul nostru, Rada, poartă jacheta corai într-o ţinută casual alături de un costum bordo cu influenţe masculine, o cămaşă cu imprimeu şi pantofi oxford. Dar poate fi purtată cu succes şi la o rochie neagră elegantă sau la o rochie bleumarin cu pantofi sau cizme cu toc ca în aceste imagini.

Pentru a vă proteja de frig în jurul gâtului o puteţi purta cu un guler de blană, un fular supradimensionat sau cu o eşarfă. Este prevăzută cu un cordon în talie, dar poate fi purtată şi fără acesta în funcţie de ţinuta în care alegeţi să încadraţi această jachetă corai. Pe lângă utilitate, buzunarele aplicate completează frumos designul jachetei şi o transformă într-o piesă vestimentară extrem de şic & fashionable.

 

Vă lăsăm în compania imaginilor surprinse pe străzile Iaşului. Urmăriţi-ne în continuare pe blog pentru a fi la curent cu celelalte propuneri de ţinute din cadrul proiectului NICHI On The Streets.

 

 Sperăm să vă inspire şi să vă ajute să creaţi ţinute cât mai interesante!

 

jacheta-corai-cu-accente-bordo-si-cordon-in-talie-nichi-cristina-nichita-12
jacheta-corai-cu-accente-bordo-si-cordon-in-talie-nichi-cristina-nichita-11
jacheta-corai-cu-accente-bordo-si-cordon-in-talie-nichi-cristina-nichita-6
jacheta-corai-cu-accente-bordo-si-cordon-in-talie-nichi-cristina-nichita-6
jacheta-corai-cu-accente-bordo-si-cordon-in-talie-nichi-cristina-nichita-6
jacheta-corai-cu-accente-bordo-si-cordon-in-talie-nichi-cristina-nichita-6

___________________________

Model: Rada Baltag

Fotograf: Dan Filipciuc – youngcreative.info media

Make-up: Angelica Hutanu

Ţinută: NICHI CRISTINA NICHITA Toamnă/Iarnă 2016-2017

Pantofi & Geantă: Magazinul La Scarpa Iulius Mall Iasi

Celelalte accesorii sunt doar pentru prezentare!

___________________________

http://shop.nichi.ro

Am creat pentru voi acelasi model de jacheta si in alta varianta de culori – bej cu negru. 

Ambele variante le gasiti deja in magazinele noastre din tara – Iasi, Suceava si Constanta sau online pe shop.nichi.ro.

 

Vă dorim spor la cumpărături şi vă mulţumim pentru că purtaţi NICHI CRISTINA NICHITA!

 

Tags : blog NICHI CRISTINA NICHITAbrand romanesc de hainecolectia toamna/iarna 2016-2017jacheta coloratajacheta coraijacheta cu cordon in talieNICHI CRISTINA NICHIANICHI On The Streetsstreet style Iasi

Leave a Response

[alpine-phototile-for-instagram id=567 user="nichicristinanichita" src="user_recent" imgl="instagram" style="wall" row="8" size="M" num="8" highlight="1" align="center" max="100" nocredit="1"]