close

fabricat-in-romania-nichi-cristina-nichita

 

"Tot ce am construit în viaţă a fost cu oameni şi prin oameni." - Cristina NICHITA

 

  Aşa a și fost. NIKY Fashion îşi deschidea porţile în 1995, sub atenta îndrumare a Cristinei Nichita. Totul din suflet, pentru suflet. Pentru oameni. Pentru femeia modernă, puternică, dornică să fie remarcată prin piese vestimentare speciale, croite cu drag în atelierul de creaţie.

   În ’97, moldoveanca, ardeleanca sau munteanca începea să poarte pe atunci, NIKY. Era prima reţea de vânzări en-gross cu acoperire pe întreg teritoriul românesc. Astfel, autenticitatea brand-ului începea să fie remarcată, ca în 2000 să apară mult visatul magazin în Iași. Continuarea? Deschiderea succesivă a altor 27 și un proces interesant de rebranding. În 2003, NIKY Fashion devine NICHI CRISTINA NICHITA, un nume pur românesc care garantează valoarea și originalitatea colecțiilor realizate.

   De atunci, premiile, expunerea și colaborările cu alți designeri autohtoni n-au încetat să apară. Colecțiile NICHI CRISTINA NICHITA urcă pe podiumuri ca Romanian Fashion Week, Elite Model Look, CPD Dusseldorf, CPM Moscova, Pret a Porter Paris sau Interselection Paris. George Hojbotă sau Anamaria Pop semnează, de asemenea, piese vestimentare pentru NICHI CRISTINA NICHITA. Totul cu dedicare. Totul măsurat minuțios, după vorba românului, chiar de două ori, pentru a fi tăiat doar o dată.

  În 2010, se lansează oficial magazinul online – SHOP.NICHI.RO, pentru ca NICHI CRISTINA NICHITA să fie și mai aproape de cliente. Acum, toată țara cunoaște colecțiile noastre și le pot avea acasă mult mai simplu. La evenimentele speciale sau în rutina zilnică, piesele noastre fac parte din viața voastră și fură zâmbete clipă de clipă.

 

  De 1 Decembrie, gândește, iubește, trăiește românește. Nu uita că totul pornește începând cu tine. Noi suntem aici de peste 20 de ani să-ți amintim asta.

La mulți ani!

???

 

fabricat-in-romania-nichi-cristina-nichita-1 fabricat-in-romania-nichi-cristina-nichita-2 fabricat-in-romania-nichi-cristina-nichita-4 fabricat-in-romania-nichi-cristina-nichita-5

Tags : brand romanescfashionmoda autenticaNICHI CRISTINA NICHITA

Leave a Response