close

Despre noi


NICHI CRISTINA NICHITA
 este un brand consacrat de vestimentaţie elegantă pentru femei care asigură un look business-elegant femeii cu pretenţii ridicate, pe trei linii variate ca stil:

  • Business –  vestimentaţie business în stil clasic dar şi smart-office
  • Casual – ţinute casual trendy şi confortabile, pentru femeia activă, care caută permanent armonia între elegant şi practic
  • Linia Cristina Nichita – brandul de lux din portofoliu, adresat consumatorului cu pretenţii ridicate, şi care cuprinde articolele premium, pentru ocazii speciale.

Colecţiile NICHI CRISTINA NICHITA inspiră un mod de a te îmbrăca stilat şi versatil, potrivit pentru toate femeile: de la funcţionara reţinută la birou, până la femeia-manager aflată mereu în acţiune sau la un eveniment monden. Cuvântul de ordine rămâne atitudinea în vestimentaţie. Oferim produse de calitate garantată la preţuri corecte, printr-un model de comerţ ce are în centru clientul, cu nevoile şi dorinţele sale. Echipa noastră se implică cu maximă atenţie şi profesionalism în preluarea şi finalizarea fiecărei comenzi. Ne îmbunătăţim mereu serviciile, prin evoluţie tehnologică şi profesională.