close
REDUCERE 20% PENTRU MIHAELA ŞI GABRIELA NICHI CRISTINA NICHITA

 

La mulți ani, Mihaela & Gabriela!

 

Nu vrem sa pierdem nicio ocazie să te surprindem! ?

 

Dacă porți unul din frumoasele nume, Mihaela respectiv Gabriela, îţi oferim o reducere de 20% pe care o poţi folosi pâna pe data de 13 noiembrie în orice magazin NICHI Cristina Nichita sau pe shop.nichi.ro folosind codul 8NOV2016NCN.
Cadoul ţi l-am făcut, așa că nu mai rămâne decât să îţi urăm un „La mulți, sănătoși și frumoși ani!” și o petrecere pe cinste!

 

* Pentru a beneficia de această ofertă vă rugăm să prezentaţi în momentul tranzacţiei un act de identitate, care să ateste numele corespunzător sărbătoririi Sfinţilor Mihail şi Gavril.
** Această ofertă nu se cumuleaza cu campania promoţională ce se desfăşoară în perioada 27.10.2016 – 10.11.2016 Câştigă un voucher cadou.

 

Tags : cumparaturi NICHI Cristina Nichitamagazin NICHI Cristina Nichitaoferta promotionalareducere NICHI Cristina Nichitashop online NICHI Cristina Nichita

Leave a Response

[alpine-phototile-for-instagram id=567 user="nichicristinanichita" src="user_recent" imgl="instagram" style="wall" row="8" size="M" num="8" highlight="1" align="center" max="100" nocredit="1"]