close

  Tricou. Top. Vestă. Palton…Rochie. Sacou. Trench… Cămaşă. Costum. Redingotă…Cum? Așa de multe piese, toate împreună? Ei bine, nu e o greșeală. E chiar in vogă să purtăm suprapuneri sezonul acesta.

  Layering-ul, sau alăturarea mai multor piese doar într-un singur outfit este visul oricărui iubitor de vreme rece. Acum, poți fi la modă fără să îngheți de frig și vei întoarce cu succes privirile celor din jurul tău. E accesibil, comod, original și convenabil. De ce să nu porți rochia decoltată și iarna? Cum să nu-ți alături paltonul preferat cu o cămașă și cu o vestă? Totul ține doar de felul în care tu mixezi piesele astfel încât să se potrivească vremii și să pară total noi.

   Începe printr-o piesă minimalistă, preferabil de tip uni. Un tricou basic, o rochie într-un croi simplu, o fustă clasică sau o salopetă, într-o paletă cromatică simplificată pe cât posibil. Continuă și continuă și continuă, până când finish-ul va fi de-a dreptul spectaculos. Cardigane, pulovere, geci bomber, veste, sacouri, din ce în ce mai diverse ca material. Încheie cu un palton și alătură-i look-ului o pereche de cizme sau pantofi ieșiți din comun, o geantă în detalii minuțios lucrate, o pălărie, un turban sau câteva accesorii statement. N-ai cum să dai greș!

    Noi am adus layering-ul în ținutele noastre. Ne rămâne doar să te încurajăm să îndrăznești și tu!

layering sau tinuta in straturi
layering sau tinuta in straturi
layering sau tinuta in straturi

layering sau tinuta in straturi

layering sau tinuta in straturi

layering sau tinuta in straturi

layering sau tinuta in straturi

Tags : blog NICHI CRISTINA NICHITAbrand romanesc de hainecolectia toamna/iarna 2016-2017layeringNICHI CRISTINA NICHIANICHI On The Streetsstreet style Iasisuprapuneritinutatinutele in straturitrend sezon rece

Leave a Response

[alpine-phototile-for-instagram id=567 user="nichicristinanichita" src="user_recent" imgl="instagram" style="wall" row="8" size="M" num="8" highlight="1" align="center" max="100" nocredit="1"]