close

Nu, eleganţa royală nu înseamnă doar nuanţe din dantelă şi catifea. Înseamnă şi tulle, un material des întâlnit în această perioadă pretutindeni. În vitrine, croitorii şi magazine, tulle-ul se găseşte peste tot. Dar cum să-l purtăm astfel încât să ieșim din anonimat?

În această situație, simplitatea ar fi de evitat. Nu pentru că ar fi greșită, ci pentru că o fustă basic din tulle este o alegere banală și la îndemâna oricui. Cum ar arăta însă cu niște broderii atașate, într-o croială diferită sau în cobinație cu inserții din diferite materiale? Spectaculos, n-ar avea cum altfel!

The Royal Queen. Atât şi nimic mai mult. Aşa putem descrie ultima colecţie NICHI CRISTINA NICHITA, disponibilă atât online, cât şi în magazine. Tulle-ul este unul dintre materialele vedetă ale colecţiei. Îl găsim potrivit pentru toate vârstele, gusturile şi siluetele. Asta pentru că de sărbători toate femeile trebuie să se simtă speciale, apreciate şi iubite de cei dragi.

Deşi este atât de căutat în ultima vreme,  tulle-ul poate fi, de asemenea, destul de evitat. Volumul pe care îl conferă ţinutei nu este întotdeuna favorit, întrucât nu poate fi uşor de controlat în produsul final. Totuşi, este esenţial să cunoaştem regulile proporţionale ale unui astfel de outfit. Optăm întotdeuna pentru o croială pe corp în partea superioară si alegem încălţări simple, fără prea multe aplicaţii, care să pună în valoare piciorul.

Şi tu ai ales tullul sezonul acesta?

Tags : colecția Special Events 2016.17 Royal Queenfuste din tulleNICHI CRISTINA NICHITArochii din tulle

Leave a Response

[alpine-phototile-for-instagram id=567 user="nichicristinanichita" src="user_recent" imgl="instagram" style="wall" row="8" size="M" num="8" highlight="1" align="center" max="100" nocredit="1"]